Vellamoway

Mitä tarkoittaa Vellamoway?

1. Uudenlaista suunnittelua ja valoisuutta

Talomalleissamme ei ole turhia neliöitä. Kodinhoitotiloissa on tarpeeksi tilaa vaatehuoltoon ja myös säilytykseen, jolloin makuuhuoneisiin ei tarvitse välttämättä kaappeja lainkaan. Näin vältytään vaatteiden keräilyltä ja kuljettamiselta. Talotekniikka on piilotettu nerokkaasti tuhlaamatta tilaa. Tupakeittiössä on mukava koko perheen oleskella ja ruokailla niin, että näköyhteys on koko tilaan.

Taloissamme ei ole pimeitä nurkkia eikä ahtaita käytäviä. Lisäksi ne on suunniteltu siten, että etelänpuolen ikkunat päästävät valon sisään, mutta riittävän pitkät räystäs- ja terassivarjostukset estävät kesäaikana suoran paisteen. Käyttämämme markkinoiden paras ikkunatekniikka hillitsee lämpökuormaa eri vuodenaikoina. Kaikissa malleissamme on iso katettu terassi, jonka saat myös osittain tai täysin lasitettuna.

Vellamoway

2. Uudenlaista tapaa tehdä taloja

Teemme talot Seinäjoen tehtaassamme kuivassa ja lämpimässä. Takaamme, että talosi on varmasti kuiva. Siirrämme talosi ulos vasta kun se on täysin valmis sadetta ja tuulta vastaan. Laadusta kielii esimerkiksi talojemme ilmanvuotoluku, joka on tällä hetkellä alle 0,2 1/h, kun rakennusmääräysten vaatimus on 4 1/h. Koska kotisi tehdään sisätiloissa ja huolellisesti alan parhaita käytäntöjä noudattaen, se säilyy terveenä ja turvallisena seuraaville sukupolville. Vellamo on pari naksua laadukkaampi pohjalaistalo, jonka arvo säilyy.

 

3. Asiakaslupausten pitämistä

Lupaamme, että saat juuri sellaisen kodin kuin olet tilannut. Toimituspäivä ja hinta pitävät varmasti. Pidämme myös huolen siitä, että asiakkaana tiedät mitä tilaat.  Luovutuspäivänä tarkastamme kanssasi kotisi, että kaikki on niin kuin pitääkin.

Vuoden asumisen jälkeen haluamme tehdä kotiisi jälkitarkastuksen ja kuulla sinulta rehellistä palautetta. Jos jotain korjattavaa on ilmennyt, laitamme kaiken kuntoon.

4. Vastuullisuutta

Olemme ylpeitä suomalaisista ja eteläpohjalaisista juuristamme. Uskomme, että paikallisten toimijoiden ja yhteistyötahojen käyttäminen sataa ennen pitkää omaan laariin.

Uskomme, että hyvä työyhteisö kasvattaa parhaat työntekijät. Ammattiylpeys ja tekemisen meininki näkyvät työn jäljessä, jota ei tarvitse hävetä.

Korostamme myös energiatehokkuuden, pienen hukkaprosentin ja järkevän automatisoinnin merkitystä. Näillä toimilla minimoimme hiilijalanjälkemme sekä pidämme toiminnan kilpailukykyisenä ja työpaikat Suomessa.